4.2.08

sthlm

sjukt bra konsert med justice på debaser i fredags, grymt!
innan var på vi förfest hemma hos emils tjej på söder hann även med att dansa framför en bil, åka "skridskor", gå på allmän toalett med dörren på glänt och tro att vi tappat en biljett...

i lördags var vi lite slitna sådär hehe men självklart en obligatorisk runda på stan, björn blev imponerad av diplomatstaden. lunch uppe i lisas o stinas gamla hoods på drottninggatan, efter det vaknade björn till liv igen.
lördagkvällen blev vin hemma hos lisa och sen en vända på stureplan där vi mötte upp lisas brorsa med. björn skulle klättra upp på "svampen" och konstaterade även att stockholmare är trevliga och att det var roligt på stureplan haha. tyvärr så fick han inte se linda rosing, vilket var en mycket stor besvikelse...
vi blev också "jagade" av en tokig neger i tunnelbanan hahaha eller han ville bara ha cigg men dryg som fan och helt fucked up.

nästa se fram emot är påsk, hem till kna med björn, 50-årskalas och 24-årskalas, och en riktig kna-fylla, gott! innan dess ny klubb i blg den 29 feb. det är väl det enda, alltid nåt!



peace

Inga kommentarer: