28.7.08

Samos!

Idag bokade vi vår resa till Samos, ska bli så skönt Grekland är underbart! Hotellet verkade mysigt med, längtar tills vi ska åka, 24 augusti för den som vill veta!

Helgen har varit helt underbar. I fredags åkte vi upp till Björns mamma och hennes Björn i Stenugnsund och grillade och hade jättemysigt, satt uppe till 3 och pratade och drack vin. På lördagen så gick vi och badade i en sjö som låg i närheten, var hur skönt som helst i vattnet. Så här mycket som jag har badat i sommar var länge sen jag badade i Sverige! Fast det är lite jobbigt att bada på västkusten för man måste ju akta sig för brännmaneterna hela tiden, typiskt...
På lördagseftermiddagen åkte vi tillbaka till Göteborg och ut till Brännö. Där blev det med grillning och sen åkte vi ut med segelbåten på kvällen och badade och drack kaffe! Söndagen spenderade vi på Galterö, som ligger bredvid Brännö så vi gick dit över klipporna. Ja vi brännde oss på ryggen båda två så nu kan vi knappt ligga ner och sova... svensk hud javisst! Fast Björns röda har övergått till brunt så nu är det bara jag som är röd som en tomat. Får se om jag lyckas bli brun i Grekland sen, men det tvivlar jag på haha var ju för fan där en hel sommar och kom hem lite ljusbrun bara hahaha!

Nu är det snart dags att krypa ner, Björn ligger redan och sover så om jag vill få lite plats så är det bäst att snabba sig ;)


peace

2 kommentarer:

Anonym sa...

DU är inte i borlänge under nollningen? Hur kan du överge borlänge för grekland? pöh! Fast jag ska också utomlands, fast efter nollningen.

du är inte den enda som är röd. jag blir inte brun i sverige, så djävla keff.

Anonym sa...

klart vi ska hooka. jag är förmodligen i borlänge då. om jag inte får för mig att åka hem till sthlm en sväng. men vi får höras om den saken.

vore fan nice o ses!