26.11.06

bamse!


ännu en helg passerad...

fredagen blev lugn med panikartat mattepluggande...

lördagen började med mattetentan klockan 09.00 på morgonen.. och ja vi får väl se hur det gick den här gången...

Efter tentan var det dags att bege sig till Falun med Tessan, eh ja var väl ungefär som Borlänge dvs inget utbud av kläder what so ever. MEN Bamse var där!!!!! Lika glada som barn på julafton när vi såg honom tvärs över gatan! Och ja självklart tog vi kort! (se ovan)!
Sen var det bara hem och göra sig i ordning för fest och tacopajs bakande.
Eller ja jag gjorde i och för sig bara salladen...
Senare bar det av till flamingo! Efter lite lillfinger attack mot Nikolai så körde han oss in till stan! Full bil med inte mindre än 3 stefan i! Efter att vi konstaterat att flamingo till vår stora förvåning inte var lika roligt som vanligt drog vi till S2 för att ha ungefär inte lika roligt där, men vi fick dansa lite iaf haha! Och vad fan var det med golvet där?? Har dom magneter i golvet eller vad är det frågan om??
På hemvägen hade vi sällskap av tysk-stefan och hans room mate italiano och manu. Stefan skulle bära hem mig i sitt paraply, nej det höll inte... sen gick vi under ett paraply utan tyg... ja vi blev blöta! Första pit-stoppet blev mcdonalds i vanlig ordning, där vi började bokstavera allt vi sa för att utbytesstudenterna inte skulle förstå några ord... eh ja....hmh...
Dagen bästa:
tacopajrester till bakfyllemat!

Inga kommentarer: