3.6.09

intervjudag på lindex

Idag har jag varit på Lindex och intervjuat lite folk på arkitekt och print, mycket intressant. Kom på innan jag åkte att det skulle vart bra om man kunde spela in intervjun, så jag googlade diktafon och hittade en asbra app till macbooken, VoiceNotes. Så de var bara trycka på installera så hade man den som en widget eller vad det nu heter! Men haha det är inte kul och höra hur man själv låter...

Skulle ta vagnen, som alltid, till centralen, men sen ropar de ut att det är stopp i spårvagnstrafiken på grund av en olycka vid Bellevue så alla linjer som går här uppifrån var inställda, KUL! 30 minuter tills jag skulle vara på Lindex!!! Jag ringde Taxi Göteborg så de skulle skicka en taxi inom 10 min. 15 minuter senare kommer det en taxi till mig då berättar taxichaffisen att det var flera som tackat nej till att köra upp till Kortedala, de var därför det tagit lite extra tid. Hans taxikompis hade nästan blivit rånad förra veckan här uppe i trakterna Kortedala/Bergsjön men hade lyckats köra ifrån dem. Så tydligen är det många som tackar nej till körningar härifrån, tycker jag inte man borde få. Tur att han kom i alla fall!! Vi kom in till centralen 12,58 jag skulle vara på Lindex 13.00 och jag som tycker om att vara i god tid sådär 10 minuter innan hade panik haha jag sprang genom hela centralen och uppför trapporna och var där prick! Andfådd som aldrig förr och mötte Lena precis när jag kom in. Intervjuerna sedan gick bra vissa pratade mer och vissa mindre, det var kul att höra allas åsikter! 

Nu är jag trött men skall gå till bibblan och rösta och lämna tillbaka lite böcker! Se så fint jag matchar nagellack och armband haha nä men faktiskt jag älskar den här färger på naglarna, har den på tårna med om det är någon som vill veta! Gud jag tycker jag börjar se gammal ut värsta rynkorna kring ögonen! 

peace

Inga kommentarer: